top of page
Kantoor SVD_byjuliedebockfotografie-00109.jpg

Ons Kantoor

Stadendreve 1,

8890 Moorslede

Ingeschreven met FSMA nr. 62205 A
BE 0862 640 202

Parking achteraan

het gebouw

Als professioneel en onafhankelijk verzekeringsmakelaar met meer dan 25 jaar expertise staan wij klaar om u te beschermen, te informeren en u te begeleiden in wat voor u belangrijk is. De leiding werd vanaf 2021 versterkt door de tweede generatie. Naast Serge, bouwen nu ook Jill en Gwenn samen verder aan de groei van ons kantoor.

 

Ons kantoor staat garant voor:

  • Persoonlijke aanpak

  • Bijstand: 24u/24u, 7 dagen op 7.

  • Betrouwbare partner

Ons kantoor verschaft onafhankelijk advies en begeleiding in verzekeringen, beleggingen, kredieten en spaarproducten zowel voor KMO’s en particulieren. Dankzij onze unieke samenwerking met gespecialiseerde maatschappijen kunnen wij een aanbod op maat van elke klant aanbieden. Ons team begeleidt u in het zoeken naar het meest passende product, maar ook verder doorheen het leven. We staan garant voor uitgebreide waarborgen en betaalbare premies, aangepast aan uw wensen.

Wij ontvangen u graag in ons kantoor te Moorslede. Ons team ontvangt u in één van onze adviesruimtes om de tijd te nemen en te luisteren naar uw noden zodoende u de best passende oplossing aan te bieden. Hieronder kan u onze openingsuren terugvinden. Er kan ook steeds op afspraak gewerkt worden na de kantooruren.

bottom of page